محل قرارگيري سايت سخن روز وصیتنامه شهدا فرازی از وصیت نامه شهید محمد حسین جوکار
فرازی از وصیت نامه شهید محمد حسین جوکار مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط كاربر یک   
چهارشنبه ، 4 آذر 1388 ، 00:37

راه حق با رهبریت امام کبیر انقلاب چون خورشید می درخشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ ایثار، در بخشی از وصیت نامه «شهید محمد حسین جوکار» آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
من المومنین رجال صدقوا ...
مردان حق، مردان خدا سلاح برگرفته و راه حقیقت را پیمودند، مردان الهی پیام امام را لبیک گفتند و در جهت تحقق اهداف اسلام جان بر کف گرفته اند. اینان رزم را بر آرمیدن در بستر ترجیح دادند. آری می دانم خدا دیگر طاقت ماندن را نگذاشته و عشق حق وجودشان را آتش زده است.
آیا می شود روزی این مومنین دست عاصیان گنهکار راهم بگیرند؟ آیا می شود من هم روزی افتخار رزمیدن در کنار این عزیزان را داشته باشم. خدایا به حق توابین درگاهت ما را جزء متقین و مخلصین راهت قرار بده.
خدایا به حق تو بین درگاهت ما را جزء متقین و مخلصین راهت قرار بده.
خداوندا به ما توفیق با ثبات ماندن در راهت عنایت فرما، پروردگارا گناهان ما را ببخش و ما را بیامرز.
برادران و خواهران ایمانی من در این دنیا خیلی دام ها برای صید انسان گسترده شده است و راه حق با رهبریت امام کبیر انقلاب چون خورشید می درخشد. آیا هنوز وقت آن نرسیده است که زندگی های سراسر نکبت را وداع گفته و دست به دست یاران حق، راه راست را پیمود؟ آیا هنوز احساس وظیفه برای بعضی ها پیش نیامده است و آیا هنوز موقع حرکت و شرکت در جبهه حق نیست؟ فرصت را از دست ندهیم و سپاهیان حق را یاری کنیم.
گرامی همسرم، همسر خوب و مهربان و مظلوم، می دانم که رنج دوران زندگی و بار خانواده بر دوش تو است. بر تو است که صبر زینب را پیشه نمایی و به تربیت فرزندانم، همت گماری دو فرزندانم را تربیت نمایی به آنها محبت کنی. مبادا رنجیده خاطر شوند و کمبود پدرشان را در زندگی احساس کنند.
والسلام«شهید محمد حسین جوکار»