| مصاحبه با جانباز شیمیایی حاج غلامعلی آذر افشار |
|
|
|
| نوشته شده توسط مدير سايت |
| دوشنبه 02 آذر 1388 ساعت 03:33 |
|
با تشكر از وقتي كه در اختيار ما قرار داديد، خواهشمند است در ابتدا مختصری از زندگی خود را بیان کنید. «غلامعلی آذر افشار هستم. جانباز شیمیایي هفتاد درصد. «کوچک» و «خدمتگزار» همه جانبازان مخصوصاً جانبازان شیمیایی». شغل اولم مکانیکی بود. تعمیرکار مرسدس بنز بودم. با طلوع معجزه آسای انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خميني(ره)، من و چند تن از دوستانم وارد بسيج شديم. تابستان سال 1358 با كمك جمعي از خيرين بازار، «مسجد فرشته»را در شمیران را ساختیم و سپس بسیج مسجد را راه اندازي کردیم. اواخر ارديبهشت سال1359 به کردستان رفتم.(بانه و مريوان( مادرم ابتدا مخالف رفتن من بود اما بعدها؛ نمی دانم چطور شد که روحيه اش كاملاً برگشت. تشویق و حمايت می کرد و رفتن ما را به جبهه تکلیف می دانست. یک بار منافقی به منزل ما تلفن زده و گفته بود كه من به دست عراقي ها اسیر شده در در بصره هستم. بنده خدا مادرم دچار حمله قلبی و سپس سکته شد. سال 1362 در عملیات خیبر و سال 1364 در عملیات والفجر 8 شیمیایی شدم. «جنگ تمام شد. امام عزیز رفت و من ماندم و سرفه های بی امان و بی درمان و عمل های جراحی بی حاصل و کپسول اکسیژن». مسئولیت شما در جبهه چه بود و چه مدت در مناطق عملیاتی حضور داشتید؟ قبل از آغاز جنگ در خدمت شهيد دكتر چمران و ستاد جنگهاي نامنظم بودم. پاييز سال 1359 به آبادان رفتم و در ساحل اروند رود جنگيدم. چند بار زخمي شدم و با وجود تركش هاي زياد نميتوانستم در خط بمانم. يك سالي مسئوول تعميرگاه ، قرارگاه خاتم الانبياء در منطقه جنوب بودم، اما باز به خط مقدم رفتم و تا پايان سال 1364 و شيميايي شدنم در منطقه بودم. دو سال آخر جنگ گاهي در جبهه بودم و گاهي در بيمارستان بستري ميشدم. آن وقتها بنيه بدني بالايي داشتم و زود بهبود يافته و به منطقه ميرفتم. ·در حال حاضر به چه فعاليتهايي مشغوليد؟ سرپرستي فرزندان و برادران و مهمتر از آن ساخت مدارس خيريه، (تا حدود 5 مدرسه). ·درباره اوضاع مادي و اقتصادي خود و خانواده و چگونگي درمان توضيح دهيد؟ خدا را شكر ميكنيم، ميگذرانيم، همه مردم سختي دارند. در بين جانبازان شيميايي، 25 نفر CVR هستيم ـ يعني هر لحظه مرگ ما را فرا ميخواند ـ (انشا الله شهادت باشد.( بايد جاي زندگي كنيم كه آلودگي كمتري داشته باشد، در سقف اتاق تهويه هوا گذاشتهام اما آلودگي زياد است و گاهي ما را آزار ميدهد. ·حاج آقا درباره آينده كشور نظر خودتان را بگوييد؟ به لطف خدا خوب است، صاحب دارد. امام زمان (عج ) صاحب آن است. اينجا مُلك امام عصر(عج) است.متاسفم كه كساني حق را به جا نميآورند. ·توصيه شما به جانبازان چيست؟ قداست جانبازي را حفظ كنند، فردا پيش ابوالفضل العباس و امام سربلند ميشوند. ·و توصيه شما به جوانان؟ خودشان را حفظ كنند. آينده مال آنهاست اسلام با آنها دوباره اوج مي گيرد. انشا الله با تشكر وآرزوي سلامتي براي شما و ساير جانبازان. |